Maneta de ambreiaj, stricata? Alege piese originale!

Maneta de ambreiaj reprezinta piesa care intra in componenta motorului tau care, la un moment dat, din cauza uzurii la care sunt supuse, se poate defecta.

In cazul in care maneta de ambreiaj se strica, ceea ce trebuie sa faci este sa o inlocuiesti. Durata unei astfel de piese pe care o folosesti pentru motorul tau tine de mai multi factori. Unul dintre acestia este si calitatea materialului din care este confectionata maneta de ambreiaj, ceea ce inseamna ca trebuie sa cumperi un produs de calitate, original. Producatorii pieselor originale au grija ca piesele sa respecte intocmai standardele de calitate, iar materialele folosite sa fie unele rezistente.

Maneta ambreiaj de pe unimotors.ro

Cauti repede o maneta de ambreiaj si nu stii de unde sa o cumperi? Noi iti oferim solutia: poti sa intri pe unimotors.ro, platforma online unde nu gasesti doar astfel de piese, ci si multe alte accesorii si componente pentru vehiculul tau pe 2 roti.

Accesul pe site este unul foarte usor, iar piesele sunt foarte bine sortate, astfel incat sa te poti orienta rapid si sa gasesti piesa de care ai nevoie, fara sa faci greseli. Pe unimotors.ro gasesti mai multe tipuri de manete de ambreiaj, pentru ca pe piata exista mai multi producatori ai acestor produse, astfel incat sa se potriveasca la motocicleta ta.

Cum primesti piesa?

maneta ambreiaj KTM

Probabil ca te gandesti, oare cum vine piesa? Ei bine, trebuie sa stii ca la Unimotors exista trei variante pe care le ai la dispozitie: este vorba despre optiunea curierat rapid, ceea ce inseamna ca livrarea are un cost fix de 19 lei, indiferent care este valoarea comenzii sau greutatea produsului comandat.
Aceasta metoda este disponibila pe teritoriul Romaniei, in toata aria de acoperire a Fan Courier, iar timpul de livrare este de maxim 48 de ore. O alta optiune este serviciul Postei Romane, ceea ce inseamna un cost de 14 lei si un timp de livrare cuprins intre 3 si 5 zile lucratoare. Exista si varianta livrarii gratuite, insa aici este vorba despre comenzile care trec de o anumita valoare. Oricare din aceste variante ai alege, pentru maneta ambreiaj sau alte componente, aici ai garantia pieselor originale!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*