Lentile lunare, o varianta pentru a scapa de ochelari

lentile lunare

Ochelari sau lentile de contact? Este o decizie pe care numai tu poti sa o iei. Lentilele de contact de scapa de grija purtari ochelarilor, vin cu un plus din punct de vedere estetic, insa nu trebuie sa le cumperi inainte sa ceri sfatul unui medic oftalmolog.

Daca iti vei pune lentile, o sa scapi, cel putin pentru momentele in care le porti, de grija purtarii ochelarilor de vedere, nu o sa te mai intrebi ” unde imi sunt ochelarii?” sau „oare ce am facut cu ochelari mei de vedere?”

Pe piata sunt disponibile mai multe tipuri de lentile de contact. Tipul de corectie difera in functie de model, pentru ca lentilele de contact sunt concepute pentru mai multe tipuri de probleme oftalmologice. Acestea mai difera si in funtie de materialul care este utilizat pentru realizarea lor, dar si de timpul de purtare recomandat. Astfel, exista lentile de contact de unica folosinta, lentile lunare, lentile anuale, lentile cu inlocuire la doua saptamani.

Despre lentilele lunare

Lentilele de contact cu purtare lunara pot fi folosite pentru corectarea mai multor probleme de vedere. In functie de producator, au un grad mai mic sau mai mare de permeabilitate a aoxigenului, de unde vine si gradul de confort pe care il ofera.

Lentilele de contact cu inlocuire lunara trebuie sa fie curatate numai cu solutia indicata pentru acest lucru, nu trebuie in niciun caz sa le speli cu apa. Lentilele lunare au nevoie de ingrijire specifica. Mai exact, acestea trebuie sa fie tinute in solutia specila de lentile si sa nu fie utilizate dupa ce le expira valabilitatea. Aceste lentile lunare trebuie sa fie indepartate cu grija, din ochi, seara, inainte de a merge la culcare, nu este recomandat sa dormim cu ele in timp ce le purtam. Este important ca lentilele sa fie curatae corespunzator, in caz contrar existand risc de infectii oculare.

Cand te decizi sa cumperi o pereche de lentile lunare, ai grija ca acestea sa aiba avizul Ministerului Sanatatii. Pretul acestor lentile de contact difera in functie de fiecare producator in parte. Insa online exista foarte multe magazine de unde poti cumpara lentile lunare, optilen.ro fiind poate cel mai comod mod de achizitie de lentile de cea mai buna calitate. Cauta si cele mai bune sfaturi, online sau prin intermediul prietenilor care poarta deja asemenea lentile!

 

Marci de lentile lunare comercializate:

Soflens

soflens59

FitView

150x100_monthly

Leave a comment

Your email address will not be published.


*