Cele mai bune servicii de SMS Marketing

Campaniile de SMS Marketing sunt ideale pentru a face promovare de produse si de servicii, fiind deosebit de eficiente din mai multe puncte de vedere. Acestea ofera rapiditate, costuri scazute, rezultate mai rapide decat in cazul altor campanii.

Este o metoda simpla de comunicare

SMS Marketing reprezinta una dintre cele mai simple metode pe care o poate avea o companie, mai mica ori mai mare, de a comunica cu clientii sai. Pretul unui astfel de serviciu este unul accesibil atat in tara, cat si in strainatate.

Pe cat este de usoara abonarea la un astfel de serviciu, pe atat este de usor si serviciul de dezabonare, caci ceea ce trebuie sa faci este sa trimiti un mesaj la un anumit numar de telefon. Deci nu este nimic greu de facut.

O campanie de sms marketing, facuta de profesionisti

Pentru ca un mesaj trimis in cadrul unei campanii de sms marketing sa aiba succes, trebuie ca acesta sa fie unul scurt, sa poate fi citit in mai putin de trei minute. Ideal este ca textul mesajului sa fie mai scurt sau egal cu 160 de caractere.

Textul mesajului trebuie sa fie unul atractiv, foarte bine scris, care sa aiba un mesaj clar. Un alt aspect de care sa tii cont este cel legat de ora la care trebuie sa trimiti sms-ul, astfel de mesaje nu trebuie sa fie niciodata expediate inainte de ora 9.00 sau dupa ora 21.00. Important este sa tii cont si de grupa de varsta a persoanelor la care trimiti mesajul. Unele cercetari sugereaza ca este indicat ca mesajul sa fie trimis la destinatari care au varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani.

De servicii excelente de sms marketing poti beneficia daca alegi serviciile MailAgent, companie cu peste 10 ani de experienta de marketing si vanzari pe piata din Romania. Daca optezi pentru aceasta frma specializata, vei beneficia la fiecare campanie de rapoarte detaliate, astfel incat sa stii unde a fost trimis mesajul. Cei de la MailAgent vor elimina, de asemenea, de la bun inceput numerele de telefon care sunt invalide, caci au posibilitatea de a face acest lucru.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*