Cadouri de Paști – 5 idei pentru toată familia

Cadouri de Paști – 5 idei pentru toată familia

Primăvara, anotimpul reânvierii când natura se dezmorţeşte, copacii dau în floare iar sufletele şi conştiinţa oamenilor îşi leapădă straiele grele care le-au ţinut ostatice pe parcursul întregului an. Acesta soseşte împreună cu cele mai îndrăgite şi aşteptate sărbători din an, Sfintele Sărbători de Paşti care iată, iată ne bat la uşă. Pe pământ coboară liniştea şi pacea.

Minunea Învierii Domnului este cea mai importantă sărbătoare din an pentru creştini, sărbătoarea care adună rudele, chiar şi cele mai îndepărtate la un loc, pentru a sărbători aşa cum se cuvine. Oamenii îmbracă haine de sărbătoare şi devin mai deschişi, mai apropiaţi unul de celălalt, mai iubitori, mai fericiţi. În toată această atmosferă divină, uşile caselor care, de obicei, sunt încuiate în lacăt, de Sfintele Paşti, se vor deschide larg pentru tot neamul mult aşteptat, iar în febra pregătirilor Pascale, fiecare din noi îşi umple sufletul de bunătate, de iubire, de speranţă şi de lumină.

Iepuraşi de ciocolată, ouă vopsite, pască, cozonac şi multe bucate care te fac “să îţi lingi degetele” de bune ce sunt, te prind în mrejele aurei magnifice care domneste în jur, te fură fără să îţi dai seama şi te constrâng să te simţi un om mai fericit, un om mai credincios şi plin de mai multă dragoste.

Este şi timpul când în familie, unul altuia îşi face surprize, oferind atenţie dăruind ceva. Cadourile de Paşti sunt şi ele un obicei foarte frumos şi mult aşteptat de care ne bucurăm în această perioadă. Fiecare vrea să impresioneze persoanele dragi cu ceva special şi plăcut, de la lucruri din cele mai scumpe la cele pur şi simplu simbolice. Propuneri câte stele sunt pe cer, curg de oriunde: magazine, buticuri, reviste care vin cu ideii pe toate gusturile şi pentru toate buzunarele.

Cadouri cu suflet

O tradiţie aparte o reprezintă obiectele unice, cum ar fi cadourile handmade. Aceste lucrări manuale sunt cele mai recomandate şi mai apreciate la adevărata lor valoare pentru farmecul aparte. În confecţionarea lui se lasă o părticică din tine şi cu siguranţă acesta va fi păstrat ca ochii din cap de persoana care l-a primit. Fie că sunt felicitări, aranjamente florale, bijuterii, suporturi pentru lumânări, păpuşi sau cutiuţe în care poţi stoca ceva, acestea vor fi îndrăgite imediat.

Păstrăm amintirile vii

Pentru a impresiona persoana iubită, sora sau mama, pe lângă mesajul de bine pe care îl vei spune, imprimarea color a fotografiilor este o alegere perfectă care îl completează în ajun de Paşti. Poţi alege orice poze, care crezi ca vă reprezintă sau se potriveşte persoanei în cauză, le poţi printa ca poze obişnuite pentru a fi ataşate în album, pe articole vestimentare, ceşti sau diverse lucruri. Pozele digitale vor prinde viaţă, iar un astfel de cadou individualizat va fi surprinde plăcut şi va fi apreciat la justa valoare.

Ramele foto

Cadourile mici personalizate sunt şi ele în topul preferinţelor. Ce obiect poate fi mai frumos, prin care îţi poţi demonstra dragostea ta enormă faţă de apropiaţi, decât o ramă cu fotografia familiei? De orice formă geometrică şi orice culoare, lucrate în lemn, metal sau sticlă, pe care pot fi inscripţionate numele membrilor întregii familii, reprezintă un gest “jos pălăria”! Nu vei demonstra doar că te pricepi bine în alegerea cadourilor, dar şi că pui preţ şi suflet în ceea ce alegi.

Coşurile de Paşti

Coşurile care se dăruiesc în ziua Învierii Domnului pline cu bunatăţi sunt şi ele o idee minunată. Îl putem ornamenta cu decoraţiuni făcute de noi şi îl putem umple cu tot ce avem mai bun acasă: ouă vopsite, ouă şi iepuraşi din ciocolată, diverse dulciuri, copturi şi să nu uităm de o sticlă de vin din cea mai bună colecţie.

Obiectele de decor

Obiectele decorative pentru masă şi casă se găsesc într-o gamă destul de diversă. Decoraţiuni cum ar fi iconiţe, bomboniere, vase, ceasuri sau suport pentru lumânări vor aduce un element nou şi vor da viaţă aspectului de interior. Îl vom alege în concordanţă cu stilul casei pentru a fi un accesoriu de decor cu personalitate, care va completa perfect designul de interior.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*